Elevated
Performance

Mylogenics

De Mylogenics Methodiek heeft de focus op preventie, behandeling en prestatieverbetering en is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden.

BEhandelingen

Activation

Met Mylogenics Activation stellen we een diagnose aan het lichaam en sporen we binnen binnen enkele minuten de zwakke schakels binnen het spier- en zenuwstelsel op doormiddel van diverse testprotocollen, zoals kracht-, lengte- en provocatie testen.

Met Activation behandelen we door het stimuleren van diverse reflexpunten. Daardoor wordt het neurologische systeem weer optimaal geactiveerd waardoor specifieke spieren en gewrichten weer een optimale neurologische input krijgen.

Release

Bij Mylogenics Release kijken we naar de bewegingsmogelijkheden van spieren, gewrichten, pezen etc. Dit kan beperkt worden door het ontstaan van adhesie (verkleveingen). Bij verklevingen van spieren, pezen en zenuwen krijg je disfuncties in het lichaam. Dit wordt veroorzaakt door een slechte doorbloeding in het weefsel.

Doormiddel van Release technieken worden de verklevingen weggenomen waardoor de structuren weer optimaal kunnen functioneren. Dit heeft aanzienlijk effect in het verkorten van blessures.

Met Mylogenics Release is dus het doel om de pijnklacht te verminderen en de range of motion, kracht, stabiliteit en coördinatie te optimaliseren.

Rehab

Bij Mylogenics Rehab is het doel om zo snel en effectief mogelijk te herstellen van blessures en/of spier- en gewrichtsklachten.

Doormiddel van verschillende Rehab systemen in combinatie met het eigenherstellende vermogen van het lichaam, wordt de revalidatietijd zo kort mogelijk gemaakt.

Denk aan leasies, spierblessures, revalidatie na operaties, rupturen, etc

Sport Massage Behandeling

Heb je last van stijve spieren door bijvoorbeeld het (verkeerd) trainen, zwaar of zittend beroep? Dan zal de doorbloeding van de spieren niet voldoende zijn. Dit zorgt voor stijfheid. Door een deep tissue massage verbeter je de doorbloeding waardoor afvalstoffen kunnen worden afgevoerd en het spierweefsel ontspant.

All Rights Reserved © 2023 Р2024 Elevated Performance

KvK 84941197 | BTW: NL 004036493 B76 | Privacyverklaring | Cookiebeleid | Disclaimer | Algemene Voorwaarden

This website is build by and maintaince by: