Elevated
Performance

Hallo en welkom op mijn website!

Ik ben Tim van Welie, en fitness is meer dan alleen mijn beroep; het is mijn passie. Met een achtergrond van meer dan 8 jaar in training, heb ik een rijke schat aan kennis en ervaring verzameld. Mijn doel? Die kennis gebruiken om jou te helpen je persoonlijke doelen te bereiken.

Opleiding & ervaring

Ik ben opgeleid en gecertificeerd door Overload Worldwide, een toonaangevende naam in de fitnessindustrie. Deze opleiding heeft me uitgerust met de vaardigheden om resultaten te behalen in een zo kort mogelijke tijd. Maar dat is niet alles; ik ben ook gespecialiseerd in Mylogenics, een geavanceerde methode voor prestatieverbetering en blessurepreventie.

Voeding & prestatieverbetering

Een ander cruciaal aspect van mijn aanpak is voeding. Ik geloof dat een gebalanceerd dieet hand in hand gaat met een effectief trainingsregime. Daarom bied ik uitgebreide voedingsadviezen om je prestaties te verbeteren en je te helpen het meeste uit je training te halen.

Bedankt voor het bezoeken van mijn website. Ik kijk ernaar uit om samen aan jouw gezondheid en fitness doelen te werken!

All Rights Reserved © 2023 – 2024 Elevated Performance

KvK 84941197 | BTW: NL 004036493 B76 | Privacyverklaring | Cookiebeleid | Disclaimer | Algemene Voorwaarden

This website is build by and maintaince by: